Meny
Om NRHF
Medlemsskap
Kontakt
Lover for NRHF
Styre og andre verv
Regler for bildebruk
 
Om NRHF

Norsk Radiohistorisk Forening er en ideell forening for radiohistorisk interesserte personer. Foreningen ble stiftet i 1979 og har som formål å registrere, bevare og sette i stand gammelt radioutstyr det være seg sender og mottakerutstyr,  Hi-Fi og audioutstyr og lignende som har eller vil få historisk interesse.

Vi holder til i Tvetenveien 157 på Tveita i Oslo. Vi har åpne klubbkvelder hver tirsdag i lokalene hvor åpningstiden er  fra kl. 12.30 til 18.00.

Hallo Hallo er vårt eget medlemsblad som utkommer 4 ganger i året. Dessuten holder vi auksjon 1 til 2 ganger i året. Disse auksjonene er kun åpne for medlemmer og spesielt inbudte. Foreningen har også et stort skjema, komponent og rør- lager med også meget fordelaktige priser for sine medlemmer.

Foreningen er åpen for alle som har interesse for radioteknikk og teknologihistorie. Vil du vite mere om klubben så må du gjerne stikke innom på et av våre møter eller hvis du ønsker å bli medlem kan du fylle ut vårt søknadsskjema om medlemskap.

 


ADR: Tvetenveien 157, 0671 Oslo      TLF: 22 75 62 11
All kopiering av bilder eller artikler kun etter tillatelse fra NRHF. Medlemmers bruk av bilder, se egne regler